LVI-asennukset ammattitaidolla Keuruulla ja lähiympäristössä

LVI-Myymälä Raiskinmäki Oy tekee ammattitaidolla kaikki LVI-asennukset Keuruulla ja lähiympäristössä. Palvelemme niin yksityisiä kotitalouksia kuin yrityksiäkin.

Ota yhteyttä ja tilaa paikalle osaava asentaja!

Monipuoliset LVI-alan palvelut

Tarjoamme kattavasti kaikki LVI-asennukset talojen putkiasennuksista ja -saneerauksista lämmitystaparemontteihin ja LVI-korjauksiin, kuten hanojen vaihtoihin ja ilmastointilaitteiden huoltoihin. Meiltä saat kaikki LVI-asennukset vaivattomasti ja nopeasti. Yrityksemme palvelee ripeälläkin aikataululla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Putkityöt ja putkisaneeraukset kustannustehokkaasti

Toteutamme putkiasennuksia kotitalouksille ja yrityksille aina pienemmistä putkiasennustöistä suurempiin projekteihin. Putkiasennuksiin kuuluu laaja kirjo erilaisia töitä uusien omakotitalojen vesi- ja lämpöjohtojen asennuksista vanhojen talojen putkien korjauksiin ja kylpyhuone- ja keittiöremontteihin liittyviin putkistoasennuksiin.


Tarjoamme putkityöt kustannustehokkaasti ja käytämme työssämme vain laadukkaita työvälineitä ja tuotteita. Meiltä löytyy valmiiksi useiden laadukkaiden merkkien tarvikkeet. Voit siis olla taatusti tyytyväinen lopputulokseen!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous projektillesi

Lämmitystaparemontit alusta loppuun

Saat meiltä myös kokonaisvaltaisen lämmitystaparemontin. Lämpöjohtoremontin yhteydessä on usein järkevää päivittää vanha lämmitysjärjestelmä kokonaan uuteen, esimerkiksi nykyaikaiseen ja energiaa säästävään maalämpöön tai ilmavesilämpöön. Tulevat energiasäästöt kattavat helposti lämmitystaparemontin kulut. Me hoidamme remonttisi ammattitaidolla alusta loppuun saakka sinulle vaivattomalla tavalla. Kerromme mielellämme myös lisää lämmitystaparemonteista.

Ota yhteyttä!

Pienet LVI-korjaukset nopeasti

Palveluihimme kuuluvat myös pienemmät LVI-korjaukset, kuten uusien vesikalusteiden asennukset ja vanhojen huollot. Asennamme, korjaamme – ja tarvittaessa vaihdamme – esimerkiksi wc-istuimet, hanat, lavuaarit ja pesualtaat. 


Oikeaoppinen vesikalusteiden asennus ja huolto vaativat ammattilaisten taitoa. Me tarjoamme avuksesi kokeneet putkimiehet, jotka suoriutuvat nopeasti kaikista LVI-korjauksista!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
Puhelinkuvake

Teemme LVI-asennukset ammattitaidolla Keuruulla ja lähiseudulla!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään