Putkityöt Keuruulla kokeneilta ammattimiehiltä

LVI-Myymälä Raiskinmäki Oy tarjoaa kaikki omakoti- ja rivitalojen sekä muiden rakennusten putkityöt asennuksista saneerauksiin kahden ammattilaisen voimin Keuruulla ja lähiympäristössä. Käytämme alan suurimpien toimijoiden LVI-tuotteita ja kalusteita.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kaikki putkipalvelut yhdestä paikasta

Teemme kaikki uusien rakennusten putkiasennukset sekä vanhojen putkisaneeraukset. Teemme kaiken hanojen vaihdoista kokonaisten LVI-järjestelmien asennuksiin.

Putkitöihin lukeutuvat muun muassa:

  • hanan vaihto

  • lavuaarin vaihto

  • wc-istuimen vaihto

  • vesipisteiden rakentaminen

  • LVI-asennukset ja huollot

  • sulatukset

  • lämmitysjärjestelmien korjaaminen ja saneeraaminen

  • viemärikuvaukset, -huuhtelut, -avaukset ja -pesut.

Kysy lisää!

Ammattitaitoa asennuksiin ja korjauksiin

Putkitöiden tekeminen on luvanvaraista toimintaa. Kuka tahansa ei voi lain mukaan tehdä putkitöitä, sillä ala on tarkasti säädelty. Meillä on tarvittava ammattitaito ja luvat kaikkien putkitöiden tekemiseen. 


Yrityksessämme työskentelee kaksi LVI-alan ammattilaista, joilla on jo usean vuosikymmenen kokemus asennuksista ja korjauksista mitä erilaisimmissa kohteissa. Tunnemme kaikki asennustyöt kuin omat taskumme ja olemme myös perillä alan viimeisimmistä kehityskuluista ja trendeistä. Osaamme suositella sinulle tarpeisiisi sopivia ratkaisuja.

Hoidamme koko talon LVI-tekniikan kuntoon ripeästi ja hyvällä työn laadulla. Kun tilaat palvelut meiltä, voit olla tyytyväinen työn lopputulokseen. Tulemme tarvittaessa apuun myös ripeästi. Huollamme akuutit putkirikot välittömästi ja ennaltaehkäisemme näin isompien vahinkojen syntymisen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Laadukkaat tarvikkeet varmistavat täydellisen lopputuloksen

Käytämme putkitöissämme ainoastaan laadukkaita materiaaleja. Kuuntelemme luonnollisesti asiakkaan toiveita ja annamme vinkkejä parhaimmista ratkaisuista. Myymälästämme ja sen varastosta Keuruulta löytyy valmiiksi useimmissa asennuksissa ja saneerauksissa tarvittavat, korkealaatuiset tuotteet. Tilaamme myös tarpeiden mukaan lisää luotettavilta toimittajiltamme nopealla toimituksella.

Pyydä lisätietoja!
Puhelinkuvake

Putkityöt kannattaa jättää ammattilaisen hoidettavaksi.

Ota yhteyttä putkiasentajiimme Keuruulla!