Nopea LVI-laitteiden huolto Keuruulla ja lähiympäristössä

Teemme kaikki kotitalouksien ja yritysten tarvitsemat LVI-laitteiden huollot ja korjaukset, kuten wc-pönttöjen, hanojen ja ilmastointilaitteiden korjaukset Keuruulla ja lähialueilla. Tulemme paikan päälle tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Ota yhteyttä!

LVI-laitteiden huollot ammattilaiselta

Talon LVI-tekniikka vaatii säännöllistä huoltoa toimiakseen energiataloudellisesti, äänettömästi ja turvallisesti. Tekniikka jää kuitenkin helposti huomioimatta. Olisiko aika tilata LVI-laitteiden huolto ja tarkistaa, että kaikki on niin kuin pitääkin? 


Me palvelemme sinua ammattitaidolla. Hallitsemme monipuolisesti niin lämmityksen, ilmanvaihdon, vesihuollon kuin jätevesijärjestelmien huollotkin – saat siis kaiken vaivattomasti yhdestä paikasta. Saat meiltä halutessasi myös LVI-laitteiden säännölliset huollot jatkuvalla sopimuksella, niin asia ei pääse unohtumaan jatkossa. Pidäthän sekä kotisi, vapaa-ajanasuntosi että yritystilasi LVI-tekniikan kunnossa!

Ota yhteyttä ja kysy lisää LVI-laitteiden huolloista

Hoidamme korjaukset nopeallakin aikataululla

Vuotaako hana tai tuntuuko, että wc-pönttö ei vedä kunnolla? Vaikuttaako siltä, ettei ilmalämpöpumppu enää lämmitä tai viilennä toivotulla tavalla? Me tarjoamme sinulle apua kaikkiin LVI-laitteiden korjauksiin liittyviin asioihin. Hoidamme vuotavat hanat ja wc-pöntöt, selvitämme putkistossa olevat tukokset, etsimme lämmitysjärjestelmien viat ja korjaamme laitteistot osaavin ottein. 


Olemme apunasi nopeallakin aikataululla, kun LVI-laite hajoaa tai putkivuoto yllättää. Oman myymälämme varaston avulla saamme tarvittavat osat korjausta varten viikonpäivään tai kellonaikaan katsomatta.

Meiltä myös kaikki LVI-tarvikkeet

Myymälästämme Keuruulta löytyvät kaikki LVI-laitteiden huolloissa ja korjauksissa tarvittavat tarvikkeet ja varaosat. Myymme useimpia tunnettuja merkkejä ja otamme sopivat tarvikkeet mukaan tullessamme huoltamaan laitettasi. Tarvittaessa tilaamme tarvikkeet. Usein tilaamamme varaosat saapuvat jopa seuraavana päivänä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!
Puhelinkuvake

Kun talon LVI-laitteiden huolto tehdään säännöllisesti, yllättävien vikojen riski pienenee. Ota meihin yhteyttä ja sovi huollosta! Palvelemme Keuruulla ja lähiseudulla.

Yhteystiedot