Tilaa öljypolttimien asennukset Keuruulla tai lähiympäristössä pätevältä liikkeeltä

LVI-Myymälä Raiskinmäki Oy asentaa uudet öljypolttimet ja korjaa ja huoltaa vanhat. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia, mökkien ja vapaa-ajan asuntojen omistajia sekä yrityksiä Keuruulla ja Keuruun lähiympäristössä. Meillä on asennustöihin vaadittava turvallisuus- ja kemikaaliviraston myöntämä pätevyys.

Ota yhteyttä!

Öljypolttimen asennus ja huolto ovat luvanvaraista toimintaa

Öljylämmityslaitteistojen ja niiden sähkölaitteistojen asennus- ja huoltotöitä sekä säiliöiden määräaikaistarkastamista saa tehdä vain turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) päteväksi arvioima toiminnanharjoittaja. Tukesin hyväksymällä liikkeellä on toiminnan harjoittamiseen vaadittava riittävä työkokemus, osaaminen ja hyväksytysti suoritettu pätevyyskoe. Meillä on Tukesin hyväksyntä ja siihen vaadittava osaaminen kaikkiin asennus- ja huoltotöihin.

Ota yhteyttä ja kysy asentajaa öljypolttimelle!

Öljypoltin vaatii säännöllistä huoltoa

Öljypoltin on hyvä huoltaa säännöllisesti, mielellään joka vuosi. Ammattilaisen tekemä huolto säästää öljyä ja varmistaa polttimen moitteettoman toiminnan kovillakin pakkasilla. Teemme kaikki öljypolttimien huoltotyöt ammattitaidolla, joten ota yhteyttä, jos tarvitset määräaikaishuoltoa tai sinulla on kysyttävää polttimesi toiminnasta. Huollon yhteydessä suoritamme myös muita tarvittavia lämmitysjärjestelmään liittyviä tarkastuksia.

Katso yhteystietomme täältä!

Teemme myös korjaukset ja vaihdot

Öljypolttimen käyttöikä on noin 12–15 vuotta. Pientalon öljypoltin käy 1 000–1 500 tuntia vuodessa. Käyttöaikaa kertyy ajan mittaan paljon mihin tahansa muuhun kodin koneeseen verrattuna. Polttimen osat voivat kulua, joten niitä on hyvä uusia tarpeen mukaan. 


Teemme kaikki öljypolttimien korjaukset ja uusimiset Keuruulla ja lähiseudulla. Meillä on käytössämme tarkat mittalaitteet, oikeat työkalut ja vahva ammattitaito polttimen hyvän toiminnan varmistamiseksi. Meiltä löytyy myös valmiiksi runsas määrä sopivia tarvikkeita ja varaosia, joten todennäköisesti pystymme auttamaan sinua välittömästi. Tarvittaessa saamme tilattua tarvittavan varaosan nopeallakin aikataululla.

Ota yhteyttä!
Puhelinkuvake

Tilaa öljynpolttimien asennukset ja huoltotyöt turvallisuus- ja kemikaaliviraston hyväksymältä ammattilaiselta Keuruulla.

Ota yhteyttä!